Twitter Tweet Sabitleme


Twitter yıllardan beri süre gelen ve çok kullanılan bir sosyal medya sitesi. Aslında bir nevi mikroblog sitesi denebilir. Twitter'da tweet sabitleme işlemi oldukça yararlı bir fonksiyon gibi görünüyor. Tweet sabitlemekten kastımız her zaman en üstte durmasını istediğiniz tweeti bir nevi profilinizin en üstüne çiviliyorsunuz ve profilinizi ziyaret eden takipçileriniz ya da kullanıcılar ilk olarak bu tweetinizle karşılaşıyor.

Sabitlemek istediğiniz tweet en sevdiğiniz tweetiniz olabildiği gibi profilinizi ziyaret eden kullanıcılara vermek istediğiniz güzel bir mesaj da olabilir. Şimdi gelin bir bakalım Twitter'da tweet nasıl sabitlenir? 

Twitter'da Tweet Sabitleme Nasıl Yapılır?


İlk olarak yapmanız gerek telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ve şifreniz ile twitter'a giriş yapmak.

İkinci olarak profilinize gelin ve sabitlemek istediğiniz tweetinizi belirleyin.

Son olarak sabitlemek istediğiniz tweetin sağ üst köşesinde yer alan ok simgesine tıklayın ve tweetinizi resimde gösterdiğimiz gibi sabitleyin


Artık profilinize gelen ziyaretçiler ilk olarak bu tweetinizle karşılaşacak. Aşağıya kendi hesaplarımızdan biri olan Venüs isimli hesabımızın sabitlenmiş bir tweetini de bıraktık. Örnek görünüme bakabilirsiniz. Yapamadığınız yerler için yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Yorum Gönder