Twitter Eski Görünüme Geçme

Bu yazımızda twitter'da eski görünüme geçme ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.


Daha önce twitter'da eski görünüme geçme ile ilgili yazımızı yayınlamıştık ve yaklaşık bir haftadır hiç sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyorduk. Ta ki düne kadar. Dün akşam saatlerinde siz değerli takipçilerimizden gelen yorumlarla bu yöntemin artık çalışmaz halde olduğunu öğrendik. Durur muyuz? hemen araştırmalara koyulduk ve tarayıcıyla biraz oynadık. Üçüncü parti uygulama kullanmadan twitter'ı tekrar eski görünümüne kavuşturduk.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki 4 twitter hesabımızdan 3 tanesi eski görünümüne kavuştu, 1 tanesini ne yaptıysak da eski görünümüne kavuşturamadık. Twitter'a giriş tarihi ile ilgili olabilir diye düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız hala devam etmekte.

Lafı fazla uzatmadan twitter'da eski görünüme geçmeyi anlatalım ve siz de deneyin. Olup olmadığını da lütfen yorumlar kısmında belirtin.

İnternet tarayıcınız Google Chrome veya Opera olabilir, biz anlatımımızı Google Chrome üzerinden gerçekleştireceğiz.

Twitter'da Eski Görünüme Nasıl Geçilir?

İlk olarak yapmamız gereken adım twitter profilimize girmek ve o sayfa üzerinde sağ tıklayıp incele seçeneğine tıklamak.


İncele seçeneğine tıklayınca karşınıza böyle bir ekran gelmesi gerek. Buradan Application seçeneğini seçiyoruz. Application seçeneği yoksa sağda yer alan genişletme okundadır.



Application seçeneğine tıkladıktan sonra sol panelde yer alan Storage başlığı altında Cookies içerisindeki twitter.com seçeneğine tıklıyoruz (tek tık).



Açılan sayfada rweb_optin karşısındaki side_no_out ibaresini silip yerine off yazıyoruz (burayı değiştirirken çok dikkatli olun yazınız farklı yerlere kayabiliyor) ve enter'a basıp fotoğrafta da belirttiğimiz gibi buradan çıkıyoruz.



İşlemimiz tamam. Sayfayı yenilediğimizde twitter eski görünümüne geçiyor. Yapamadığınız veya aklınıza takılan yerler için bize yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz.

10 yorum

  1. Yaptım oldu çok teşekkür ederim :)
    1. rica ederiz :)
  2. olmadı hala ana sayfa mesajlar felan yan tarafta
    1. bazı hesaplarda olmayabiliyor bunun için araştırmalarımız devam ediyor beklemede kalın lütfen
    2. önccelikle bide şunu dyeyim internet explorer den girince eski halinde giriyor ama diğer tarayıcılarda yan tarafta oluyor mesaj ana sayfa felan
    3. o zaman yapamayanlar bir de internet explorer üzerinden denesin.. Teşekkür ederiz Halil Bey değerli yorumunuz için :)
    4. rica ederim ama internet explorer kullanmayanar için bi çözüm bulduğunuz zamanı sabırsızlıkla bekliyorum :)
    5. ilgilendiğimizden şüpheniz olmasın umarız istediğimiz sonuca ulaşırız :)
  3. 2 hesabımda denedim ikisindede oldu çok teşekkür ederim bir aydır bunu arıyordum