Windows 10 ISO Dosyası Nasıl İndirilir? (Yasal ve Güvenli)


İnternette bu konu üzerinde arama yaptığınızda ya da Windows 10 ISO dosyası indirmeye çalıştığınızda pek de yasal olmayan, güvenlik açısından zaafiyetleri bulunan ve performans açısından yetersiz bi sürü Windows 10 Türkçe ISO Dosyası karşınıza çıkar ve hangisini indireceğinize bi türlü karar veremezsiniz. Bundan dolayı bugün sizlere, Windows 10 ISO dosyasını Türkçe olarak nasıl resmi, yasal ve güvenli biçimde indirebileceğinizden bahsedeceğiz. Öncelikle buraya tıklayarak Microsoft'un resmi indirme sayfasına gidin ve aşağıdaki açıklamaları takip ederek Windows 10 ISO dosyasını Türkçe olarak edinin.

Windows 10 Türkçe ISO Dosyası İndir

İlk adımda yapmanız gereken şey sürümünüzü seçmek olacak aşağıda resimde de belirttiğimiz üzere Windows 10 > Onayla butonuna tıklayın.

İkinci adım olarak yapmamız gereken şey dilimizi seçmek. Ürün dilini seçin > Türkçe > Onayla butonuna tıklayın.


Üçüncü adımda ise Windows 10 Türkçe başlığı altındaki çeşitli bit varyasyonları sağlayan indirme butonları ile indirme sağlayabiliriz.


Yukarıda anlattığımız gibi tamamen yasal ve güvenli şekilde Windows 10 ISO dosyasını Türkçe olarak bilgisayarımıza indirebiliriz. İndirdiğimiz dosyayı format atmak için kullanabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur yapamadığınız yerler için bize yorum kısmından ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder