Fotoğrafların Arka Planı Nasıl Silinir?


Çok güzel çıktığınız ama arka planda istemediğiniz manzaralarla karşılaştığınız fotoğraflarınız illa ki vardır. İşte bu yazımızda sizlere bu istenmeyen görüntülerden hiçbir programa ihtiyaç duymadan ya da herhangi bir siteye kayıt olmadan nasıl saniyeler içerisinde kurtulabileceğinizden bahsedeceğiz. Lafı daha fazla uzatmadan bir resmin arka planı nasıl silinir? ya da fotoğrafın arka planı nasıl silinir? gelin anlatıma geçelim.

Fotoğrafların Arka Planı Nasıl Silinir?

Birçok profesyonel bilgisayar kullanıcısı çeşitli programlar yardımıyla fotoğrafların arka planını temizleyebiliyor. Fakat gelgelelim bilgisayarı olmayan ya da bilgisayardan fazla anlamayan kişiler fotoğraflarının arka planını temizlerken sıkıntı yaşıyor ya da hiç temizleyemiyor. Bizi çok rahatsız eden bu soruna çözüm olabilmesi amacıyla açılan Remove Bg adlı web sitesi sayesinde fotoğraflardaki arka planı temizleme işi artık çok daha kolay bir hale gelmiş durumda. Bu site sayesinde cihazınızda bulunan ve arka planın silinmesini istediğiniz fotoğrafın arka planını saniyeler içerisinde silebilirsiniz.

Basit bir kullanıma sahip olan bu yardımıcı internet sitesi, içinde bulundurduğu yapay zeka özelliği ile yukarıda da bahsettiğimiz gibi saniyeler içerisinde işleminizi tamamlıyor ve png halinde fotoğrafınızı sizlere sunuyor.

Bu site için herhangi bir ücret ödemeniz veya kayıt olmanız gerekmiyor.

Resimlerin Arka Planını Silme

Resimlerinizin ya da fotoğraflarınızın arka planını buraya tıklayarak söz konusu internet sitesine gidip silebilirsiniz. Siteye ulaştıktan sonra cihazınızda bulunan ve arka planını silmek istediğiniz fotoğrafı seçerek siteye yükleyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Sitenin gelişmiş yapısı sayesinde saniyeler içerisinde fotoğrafınız hazır olacak ve size png şeklinde indirme linki sunulacak.

Yorum Gönder