Geforce Now Nedir - Kötü Bilgisayarınızdan İyi Oyunlar Oynayın


Nvidia’nın 7 yıl boyunca beta sürecinde bulundurduğu ve ardından yeni yayınlamış olduğu Geforce Now, Nvidia’nın büyük ve çoğumuzun bilgisayarının kaldıramadığı oyunları kendi serverları üzerinden bizlere yayınlaması ve dolayısıyla oyun oynamamızı sağlayan bir platform. Geforce Now kütüphanesinde bulunan istediğimiz oyunu seçip oynaya basıyoruz, Nvidia kendi donanımları üzerinden oyunu bize ”stream” ediyor. Böylelikle "Bu oyunu bilgisayarım kaldırır mı acaba?" gibi düşüncelere dalmadan, oyunu kendi bilgisayarımıza yük etmeden, istediğimiz grafiklerde yüksek FPS değerleri alarak oynayabiliyoruz.

7 yıllık beta sürecinin ardından genel kullanıma açılan Geforce Now platformunun ücretsiz ve ücretli olarak iki paketi bulunuyor. Ücretsiz paketi seçtiğimizde 1080p 60FPS standartında oyunlarımızı oynayabiliyoruz fakat oyun saatte bir kez kapanıyor. Bu yüzden her saatte bir oyunu tekrar açmamız gerekiyor. Founders adlı ücretli paketi satın aldığımızda ise RTX destekli bir şekilde, istediğimiz oyunu istediğimiz süre bazında oynayabiliyoruz.

Geforce Now için satın alma zorunluluğu bulunmuyor tabii yukarda sözünü ettiğimiz saatte bir kez oyunun kapanmasını kabul ederseniz. Ücretsiz sürümüne sahipseniz RTX’li oyunlarda RTX teknolojisinden yararlanamayacaksınız ve bir girişte en fazla 1 saat oynayabilecekseniz.

Founders adlı ücretli paketi satın alırsanız, server beklerken öncelikli olacaksınız ve neredeyse oyuna hemen giriş yapabileceksiniz. Geforce Now için Founders isimli ücretli üyelik şimdilik yalnızca 5.49 Euro ve ilk üç ay ücretsiz. Yani 5.49 Euro ödeme yaparak 4 ay boyunca bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Yorum Gönder