Instagram Silinen Hesap Kurtarma


Instagram'da herhangi bir nedenden ötürü var olan hesabınızı silmiş ve şimdi ise herhangi bir nedenden ötürü ınstagram'da silmiş olduğunuz hesabı geri almak, kurtarmak istiyor olabilirsiniz. Instagram'da fazlaca kişiye hitap eden bu sorunu çözüme kavuşturmak amacıyla bir çözüm yolu mevcut. Bu çözüm sayesinde instagram'da silinen hesabı geri alabilirsiniz. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan instagram silinen hesap nasıl kurtarılır? bir bakalım.

Instagram Silinen Hesap Nasıl Geri Alınır ?

Instagram hesabınızın silinip silinmediğinden emin olduktan sonra (arama yerine kullanıcı adınızı yazdığınızda hesabınız gözükmüyorsa) aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz. Instagram bu dertten muzdarip olan kullanıcıları için bir form sayfası hizmete sunmuş. Biz de hesabımızı geri almak için bu yolu tercih edeceğiz. Aşağıda nasıl yapılması gerektiğinden adım adım bahsediyoruz. İlk yapmanız gereken işlem linke tıklayıp instagram form sayfasına ulaşmak.

https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

  • Yukarda vermiş olduğumuz linke tıklayın
  • İlk çıkan sorunun cevabını “Hayır” olarak seçtikten sonra aşağıdaki bilgilerin olduğu bir form açılıyor eksiksiz ve hatasız şekilde onları tamamlayın.
  • Nüfus cüzdanınızda ki “adınızı” ve “soyadınızı” girin.
  • Instagram “kullanıcı adınızı” girin.
  • Instagram hesabınızın kayıtlı olduğu “e-posta” adresinizi girin.
  • Ve bulunmuş olduğunuz “ülkeyi” girin.
  • Burada ki alanları eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra “Gönder” butonuna basın.

Formu eksiksiz ve hatasız şekilde doldurduktan sonra yapmanız gereken tek işlem biraz beklemek olacak. Bu beklemenin sonunda The Instagram Team'den mail yoluyla size ulaşacaklar. Mailde bir kod mevcut. Mailde bulunan kodu bir kağıda el yazınız ile yazıp hem kodun hem de yüzünüzün göründüğü bir fotoğraf göndermenizi rica edecekler. Burada dikkat etmeniz gereken nokta fotoğraf çekiminde elinizin, yüzünüzün ve kağıttaki kodun görünmesi. Maili bu çektiğiniz fotoğraf ile cevaplayın.

Her şey buraya kadar. Artık yapmanız gerekenler bitti. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey instagramın işleminizi tamamlamasını beklemek. Yapamadığınız veya anlamadığınız yerler için bize yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz.

4 yorum

  1. Mikail Güven
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
  2. Adsense reklamları, kaç yazı ve ne kadar trafik sürecinde verdi? kısaca bahseder misin? çünkü benimde blogum var.Şimdiden teşekkürler
    1. Merhabalar, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Gün içerisinde ilk yorumunuzda bizden tema ismi istemişsiniz ama biz henüz ilk mesajınızı görmemişken hemen altına biraz da bize sitem ederek tema ismimizi paylaşmışsınız. Öncelikle her ziyaretçimizin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. İlk yorumunuzu ikinci yorumunuzdan önce görseydik size mutlaka yardım edecektik zaten. Böyle bir durumla karşılaşınca yorumunuzu biraz da biz sitem ederek kaldırmak zorunda kaldık. Lütfen bu durumu uygun görün. Bu konu hakkında size kırgınlığımızı belirtmek isteriz. Adsense ile ilgili sorunuza da gelecek olursak bize çok güzel bir içerik fikri sunmuşsunuz. Bunun için çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda bununla ilgili bir içerik yayınlayıp merağınızı gidermek için işe koyulduk bile. Lütfen takipte kalın..
  3. hiç sıkıntı değil,sizin siteniz favorilerime ekledim bile.♥