Whatsapp’ta Kişiye Özel Mavi Tik Açma


Whatsapp’ta çift mavi tik mesajın okunduğu anlamına geliyor. Birine mesaj gönderdiğinizde mesaj iletildiği anda gri çift tik ve o kişi ilettiğiniz mesajı okuduğunda ise mavi çift tik ile karşılaşıyorsunuz, tabii o kişi mavi tikini kapatmadıysa. Eğer bu durumdan rahatsız olduysanız siz de aynı şekilde mavi tikinizi kapatabilirsiniz. Böylelikle aranız yavaş yavaş açılmaya başlar. Sen bana hiç güvenmiyorsunlar, ben mesajını gördüğümde direkt cevap veriyorumlar havalarda uçuşur. İşte böyle şeylere hiç de gerek yok. Sadece kişiye özel mavi tik açabilirsiniz. Nasıl mı? hemen anlatıma geçelim.

Kişiye Özel Mavi Tik Açma

Kişiye özel mavi tik açma, kişinin mavi tiki kapalı olsa bile sizinle mesajlaşırken sizin gönderdiğiniz mesajları karşıdaki kişinin okuduğunu anlamanıza yardımcı olacak bir yöntemdir. Online bilgisi diğer kişilere kapalıyken sizinle mesajlaştığı zamanlarda siz mavi tiki görebilirsiniz. Yani karşıdaki kişinin mesajınızı okuyup okumadığını anlayabilirsiniz. Bunu yapmak çok kolay.

Whatsapp'da Grup Kurma

Mavi tiki görmek istediğiniz sevgiliniz olabilir ya da önemli mesajların gittiği bir iş arkadaşınızdır. Yani birinin mavi tikini görmek isterseniz yapmanız gereken şey onunla grup kurmak. İkiniz aynı grupta tıpkı normal şekilde mesajlaşıyormuş gibisiniz ama sadece ikiniz varsınız. Bu durumda kişilerin mavi tik özelliği kapalı olsa bile siz o kişinin sizin mesajlarınızı okuyup okumadığını görebilirsiniz. O kişiyle grup kurduktan sonra gönderdiğiniz mesaj üzerine basılı tutup mesaj bilgisi kısmından bunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Yorum Gönder