İphone 11 Stokları Tükendi Mi?


Apple’ın en yenisi iPhone 11 serisi özellikle de ülkemizde ciddi stok sorunu yaşanıyor. Kullanıcıların yoğun talebine karşılık çoğu teknoloji marketinde stoklar tükenmiş durumda. İPhone 11 hasreti çeken çoğu tüketici “iPhone 11 ne zaman gelecek? iPhone 11 Türkiye stokları ne zaman gelecek?” sorularına yanıt arıyor.

Apple iPhone 11 yetersizliği sorununu kısa sürede çözebilecek gibi durmuyor. Hali hazırda ön siparişi alınan ürünler bile bir çoğu tüketicilere teslim edilemedi.

Ek olarak Apple Mağazalarında dönem dönem stok olması akıllarda farklı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Tüketicilerin çoğu Apple’ın bunu bilerek yaptığını ve kullanıcı tarafında ürünün yok sattığı algısı oluşturulmak istendiğini savunuyor. iPhone 11 stokları olan mağazalar kısa sürede ürünlerin satışını gerçekleştirdiğinden sürekli olarak stok sorunu devam etmiş oluyor.

iPhone 11 Pro serisinde dahili hafızası yüksek olan modellerden stok bulmak mümkün ancak fiyat olarak tüketicilerin ilk tercihleri arasında iPhone 11 modeli yer alıyor.

Yorum Gönder