Pubg Lite Türkiye'de


Pubg Lite beta sürümüne Türkiye’yi de dahil etti ve artık Türkiye'deki oyuncular da kendi bilgisayarları üzerinden Pubg’yi ücretsiz oynayabilecekler.

Hepimizin bildiği üzere Pubg, pc versiyonunda normalden yüksek sistem gereksinimleri ve 87 TL'lik bir ücret istemesi sonucunda çoğu kişi Pubg’nin pc versiyonunu oynayamıyordu.

Buna karşı bir çözüm olarak daha önce Pubg Mobile’ı piyasaya süren Pubg ekibi gelen talepler üzerine pc versiyonundan çok daha düşük sistem gereksinimleri isteyen ve kaliteden de ödün vermeyen versiyon olan Pubg Lite'ı piyasaya süreceklerini duyurmuştu. İşte o günler geldi çattı..

Geçtiğimiz aylarda Pubg Lite'ın beta sürümünün birkaç ülkeye erişimini açan Pubg ekibi o ülkeler arasına Türkiye'yi de dahil etti.

Düşük sistem gereksinimleri diyoruz diyoruz da bi bakalım neymiş bu gereksinimler.

Pubg Lite Sistem Gereksinimleri

İşletim Sitemi:

Windows 7/8/10 64 bit

İşlemci:

Intel Core i3 2,4 GHz – Minimum

Intel Core i5 2,8 GHz – Önerilen

Bellek:

4 GB – Minimum

8 GB – Önerilen

Ekran Kartı:

Intel HD Graphics 4000 – Minimum

NVIDIA Geforce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870 – Önerilen

Kapladığı Alan:

4 GB

Yukarıdaki sistem gereksinimlerinden de belli olduğu üzere Pubg Lite normal Pubg pc versiyonuna göre çok daha düşük bir sistem gereksinimi istiyor.

Hatta öyle ki Pubg Mobile versiyonu bilgisayarınız aracılığı ile emulatorden oynarken donmaya uğruyorsanız muhtemeldir ki Pubg Lite versiyonunda böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Yorum Gönder