WhatsApp'ta Sizi Engelleyen Kişiye Mesaj Atma


WhatsApp'ta birisi sizi herhangi bir nedenden ötürü engellediyse gönderdiğiniz mesajlar o kişiye ulaşmaz. Sizi engelleyen birine neden mesaj atmak istersiniz o konu da tartışmaya açık tabii. Farzedelim ki herhangi biri, sizi herhangi bir nedenden ötürü engelledi ve siz de o kişiye mesaj atmak istiyorsunuz. Demek ki o kişi aslında herhangi biri değilmiş :(

Şaka bi yana böyle bir durumla karşılaştınız ve mesaj atmak durumundaysanız ne yapmalısınız? Aslında bu çözüm çoğumuzun aklına gelmiştir ama hep bir ihtimal kalbimizin bir köşesinde barınmıştır. Sonrasında unuttuğumuzdan mı? ya da mesaj atacağımız kişinin bizi bu tür saçmalıklarla uğraştırdığına kızdığımızdan mı? bu düşünceyi uygulamayız.

Yapmamız gereken işlem çok basit. WhatsApp hesabımızı silmek. Eğer WhatsApp hesabınızı silerseniz böyle bir hesap bulunamadığı için engeleniz de kalkmış olacak. Bu yöntemi uygulamadan önce WhatsApp yedeğini almanız sizin yararınıza olacaktır. Malum engel yediğiniz kişinin mesajlarını silmek istemezsiniz. Ya da silersiniz bir süre unuttum zannedersiniz. En yalnız olduğunuz anda.. neyse duygusallaşmayalım.

Bu yöntem şimdilik güvenlik açığı gibi duruyor. Birisi birine engel attıysa engel atan kişinin fikri değişmeden engelin ortadan kalkması saçma. Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz.

1 yorum

  1. Abi bu ne??