Twitter Kodları Hakkında Bilgi 2018




Twitter kodları nedir?, neyi amaçlamaktadır? ve nasıl kullanılır gibi sorularınıza bu makalede yanıt bulabilirsiniz..

Twitter Kodları Nedir?

Twitter kodları, birçoğumuzun twitter'da yapmış olduğu takip, takip bırakma, beğeni ve retweet gibi işlemleri daha stabil ve hızlı biçimde yapmamıza olanak sağlayan kod bileşenleridir. Bu kodlar kullandığımız web tarayacılarının (Mozilla Firefox, Google Chrome gibi..) console sekmesi yardımıyla çalışır.

Twitter Kodları Neyi Amaçlamaktadır?

Twitter kodları daha fazla kitleye kısa sürede ulaşmamızı sağlar. Amaç budur. Daha fazla kitle. Peki twitter kodları bunu nasıl sağlıyor?

Sıkı bir twitter kullanıcısıysanız hatta arada bi girip çıkmışlığınız varsa bile mutlaka gözünüze çarpmıştır. Adamın 1 milyon takipçisi vardır ama takip ettiği sayı da 900-950 binlerdedir. Ee bu kadar kişiyi elle tek tek takip etmek birkaç yılınızı alacaktır. Ama bunu kodlarla twitter analitiği dahilinde takip etmeniz çok daha kolay hale gelecektir.

Twitter Kodlarının Hesabınıza Bir Zararı Var mı?

Twitter kodlarını kullanmanızın twitter hesabınıza hiçbir zararı yoktur. Zaten kodları kullanırken farkedeceksiniz ki twitter güvenliğiniz ve kendi sunucularının güvenliği için sizin işleminizi limitleyecektir.

Neden Twitter Kodlarını Kullanmalıyım?

Basit bir örnekle açıklayalım. Yıllardır twitter kullanıcısınız birçok tweet attınız ve birçok tweeti favorilere eklediniz ama bu süre zarfında düşünceleriniz değişti ya da herhangi bir nedenden ötürü attığınız tweetleri, beğenileri ve retweetleri silmek durumunda kaldınız. Bunları tek tek elle yapmak hem vaktiniz alacaktır hem sizi yoracaktır. Bu işlemleri kodlarla çok daha hızlı ve zahmetsiz yapabilirsiniz.

Kafanıza takılan herhangi bir soru olursa yorum yaparak iletişime geçebilirsiniz..

Twitter Kodlarına Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayın



Yorum Gönder